dijous, 30 de març del 2017

JORNADA ESPORTIVA Ed.INFANTIL I SANT JORDI

El divendres 7 d'abril, com a cloenda del trimestre.  Celebrarem, al matí, una Jornada Esportiva al pati de l'escola. Consistirà en petits jocs tradicionals que jugaven els nostres pares i avis. Cal recuperar els jocs sense tecnologia i a l'aire lliure. Gomes , cordes, jocs de mans, taps d'ampolla, bitlles, bales, cons, el mocador i cromos. Com que tots participarem i ho farem molt bé ens donaran un petit obsequi.
Cal portar roba i calçat esportiu. Si el temps ho demana podeu portar gorra i crema solar de casa.
A la tarda, tal com ens ha demanat la Vella Quaresma,  farem una petita Mona i ens la menjarem tots junts.

Com que tornant de vacances ja tindrem St. Jordi  al damunt us avancem les propostes:
El divendres 21 d'abril  al matí, els alumnes de 5è ens explicaran els contes que els van agradar més de petits, tornant del pati cantarem i dansarem  al pati de l'escola amb cançons de St. Jordi i per acabar construirem un símbol de la pau per recordar als nens que n' hi ha molts  al món que viuen en un estat permanent de guerra.
Cal anar vestits amb  samarreta blanca i texans o pantalons fosco.
A la tarda a Can Dachs farem el lliurament de premis dels Jocs Florals que enguany, dins la modalitat de poesia, ha versat sobre els jocs d'infantesa. Hi esteu tots convidats.

Per acabar ens cal una tapa d'una capsa de sabates  per fer un treball per la Setmana Verdaguer per decorar tota l'escola.

Bones Vacances de Pasqua. Ens retrobem empatxats de mona, el dimarts 18 d'abril.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada